Grup d'Automoció i Serveis Pruna - GASP

La web de GASP és un projecte a on el disseny gràfic i un primer intent d'implantació, van córrer a càrrec de Mediactiu, que, per desencallar els diversos problemes d'implementació de funcionalitats, va contractar a calbasi.net per aconseguir acomplir amb els requeriments del client.

La complexitat del projecte, més que les funcionalitats de la web, va ser degut a l'haver de refer algunes de les funcionalitats a "manera" drupal (drupal friendly) (bàsicament usant els mòduls disponibles), alterat amb nombrosos scripts que li havien fet perdre la coherència, i donat la impossibilitat, per criteris aliens a calbasi.net, de començar la feina des de zero, el que possiblement hagués sigut el nostre criteri, per raons tècniques i, a la postre, econòmiques.

Versió de drupal

Serveis relacionats

Desenvolupament web

Som especialistes en el desenvolupament web usant la tecnologia Drupal. Podem desenvolupar webs senzilles o complexes, incorporant funcionalitats de comerç electrònic o intranets. Webs accessibles, adaptables a pantalles petites, integrades a les xarxes socials i amb dissenys a mida o usant plantilles de cost zero.