Integració de Facebook a la web

Web

Facebook està esdevenint un referent a la xarxa fins al punt que les estadístiques donen un ús semblant a Facebook que a les aplicacions de l'univers google (el buscador, gmail, etc.). Per tant, si busquem donar difusió a la nostra web és gairebé imprescindible integrar-la amb el facebook (i altres xarxes socials, com twitter, identi.ca, etc.).

La integració de la web de Drupal amb la pàgina de Facebook consta dels següents punts:

 1. Una caixa a la web perquè els visitants de la web puguin afegir-se a la pàgina del Facebook, com es pot veure al requadre esquerre de http://www.well-grounded.org/
   
 2. Que a cada post (del tipus que es decideixi: novetats, notícies, productes...) surti l'opció de què els visitants de la web facin un "m'agrada" i, automàticament es publiqui al SEU mur del facebook (amb el que tots els seus contactes ho poden veure...).
  Això és molt potent, perquè pot fer circular un producte o novetat de la vostra web sense cost, viralment. Aquesta opció la trobeu a peu de pàgina, a la part central, per exemple aquí: http://www.well-grounded.org/node/10
   
 3. Que, per dotar d'activitat la vostra pàgina del Facebook automàticament (també es podria fer amb el twitter / identi.ca), quan un contingut de determinat tipus es publiqui a la web, també es publiqui a la vostra pàgina del facebook (així no us cal fer-ho manualment).
   
 4. A més el servei ofert incorpora la possibilitat d'enviar els continguts de la web a twitter, per correu-e (send to a friend), etc.